Yıl-Ak Oto Kurtarma
Yıl-Ak Oto Kurtarma

Teklif Formu

Adınız Soyadınız

E-posta adresiniz

Telefon

Mesajınız

Yıl-Ak Oto Kurtarma Yıl-Ak Oto Kurtarma

Menü

Başkale Oto Kurtarma

Başkale Oto Kurtarma

Başkale Oto Kurtarma

Soğuklarda, şiddetli kar yağışı olduğu zamanlarda ve benzeri durumlarda araçla yolda kalmak, can sıkıcı bir durumdur. Bir anda bütün planlar alt üst olur. Bu durumda sizi normal hayat akışınıza geri döndürecek olan Başkale oto kurtarma ekibimiz, günün her saatinde sizin için nöbet beklemektedir. Günün hangi saatinde olursanız olun, kısa zamanda adresinize ulaşmak istiyorsanız, hemen bizi arayın. Başkale oto kurtarıcı hizmetleriyle sıcak yuvanıza en kısa zamanda ulaşabilirsiniz.

            Teknik özellikleriyle tercih edilen hizmetlerimiz, sektörde en çok tercih edilen hizmettir. Sektöründe popüler olan şirketimiz, Başkale yol yardım hizmetlerini de pratik bir şekilde çözüme ulaştırmaktadır. Araç bakımı, elemanların yetiştirilmesi ve benzeri birçok işi profesyonel bir şekilde gerçekleştiren konunun uzmanı ekiplerimiz, yeni ve etkili oto kurtarma hizmetlerini etkili yöntemlerle gerçekleştirmektedir. Oto kurtarma hizmetleriyle tanınan konunun uzmanı ekiplerimiz, gerektiği zaman Başkale vinç hizmetini vermektedir. Nakliyat ve oto park hizmeti de veren şirketimiz, günün her saatinde görev yapmak için beklemektedir. Hızlı çözüm uzmanı olan konunun uzmanı şirketimizle, huzurlu ve mutlu bir şekilde sıcak yuvanıza kavuşabilirsiniz. Arabanız yolda kaldığında, yolun ortasındaysanız, yolun kenarına aracınızı çekin.

            Eğer böyle bir durum söz konusu değilse, aracınızın önüne ve arkasına üçgen şeklindeki dikkat levhalarını koyun. Bu levhalar 50-60 metre mesafede olsun. Hızlı gelen araçların yavaşlamasına yetecek kadar mesafe yeterlidir. Yol yardım kategorisinde istediğiniz bütün hizmetleri kolay ve etkili bir şekilde gerçekleştiren firmamız, işinin uzmanı tamircilerle çalışmaktadır. Akünüze takviye gerektiğinde veya yeni bir akü gerektiğinde, firmamız istediğiniz seçeneği sizler için ayağınıza getirmektedir.

Yorumlar
Yorum Yap