Yıl-Ak Oto Kurtarma
Yıl-Ak Oto Kurtarma

Teklif Formu

Adınız Soyadınız

E-posta adresiniz

Telefon

Mesajınız

Yıl-Ak Oto Kurtarma Yıl-Ak Oto Kurtarma

Menü

Erciş Oto Kurtarma

Erciş Oto Kurtarma

Erciş Oto Kurtarma

 Kul yapısı olan arabalar, her zaman için yolda kalabilir. Bu durumda sizi güvenle evinize getirecek kurtarıcılar gerekir. Van Erciş oto kurtarma hizmetleriyle pratik çözüm yöntemlerini sizler için tercih eden kuruluşumuz, yol yardımı, nakliyat ve oto park gibi hizmetleri de vermektedir. Araçlarımız ve takım ruhu ile çalışan ekiplerimiz, her zaman göreve hazır bir şekilde beklemektedir. Teknik özellikleriyle birinci sınıf olan araçlarımızla, gece olsun, gündüz olsun, kış olsun yaz olsun, her zaman en kolay çözüm yöntemlerini sunmaktayız.

            Olumsuz hava koşullarında da etkili hizmet veren ekiplerimiz, en kısa zamanda size ulaşmak için elinden geleni yapmaktadır. Yol yardımı hizmetiyle, tamirci temini ve akü tamiri gibi işlemleri gerçekleştiren firmamız, işinin ehli ustalarla çalışmaktadır. Erciş oto kurtarma hizmetleriyle tercih edilen etkili çalışma sistemleriyle, aradığınız çözümleri çok kolay bir şekilde sizler için sunuyoruz. Kurtarma işlemlerinde vinçlerin rolü büyüktür ve bazı kurtarma işlemleri vinç olmadan gerçekleşmez. Bu konuda uzman olan firmamız, Erciş vinç kategorisinde etkili çözümler sunmaktadır. Hizmet kategorisinde gerçekleştirilen bütün çalışmalarda, günümüz Erciş yol yardım işlemlerinde istediğiniz çözümleri çok kolay bir şekilde sunuyoruz.

            Yolda kaldığınız zaman, aracınızı güvenli bir noktaya çekin. Çekecek durumda değilseniz, belli bir mesafeye dikkat levhası yerleştirin. Yangın gibi durumlarda, rüzgarı arkanıza alacak şekilde, yangının alt kısmına yangın söndürücü sıkın. Sağlık durumu ile ilgili bir durum varsa, mutlaka bize bildirin veya 112’yi arayın.

Yorumlar
Yorum Yap