Yıl-Ak Oto Kurtarma
Yıl-Ak Oto Kurtarma

Teklif Formu

Adınız Soyadınız

E-posta adresiniz

Telefon

Mesajınız

Yıl-Ak Oto Kurtarma Yıl-Ak Oto Kurtarma

Menü

Vanda Oto Kurtarma

Vanda Oto Kurtarma

Vanda Oto Kurtarma

 İnsanoğlu dünyaya gönderildiği günden bu güne kadar, her zaman yolculuk yapmıştır. Yolculuk esnasında, yolda kalmak, insanın kaderinde vardır. Günümüzde de motor arızası, lastik patlaması, akü arızası, elektrik arızaları, motor yangınları, kontak anahtarının kırılması ve yakıt pompa arızası gibi birçok sorundan dolayı yolda kalmaktadır. Van’da oto kurtarma hizmetleriyle, evinize en kısa zamanda kavuşabilirsiniz. Bizi aradığınız zaman yerinizi ve karşılaştığınız sorunu tam olarak anlatın. Sorunu tam ve doğru bir şekilde anlatmanız, kurtarma hizmetinin daha çabuk bitmesinde etkili olacaktır. Oto kurtarıcı hizmetleri, tamir ve akü takviyesi gibi konuları kapsayan Van’da yol yardım hizmetleri, çekilmeyecek durumda olan araçlar için vinç yardımı, pratik bir şekilde sunulmaktadır.

            Oto park ve nakliyat hizmeti de veren Van’da oto kurtarıcı firmamız, sektöründe en çok tercih edilen firmadır. Müşteri beğeni kategorisinde üst sıralarda yer alan firmamız, oldukça kaliteli hizmet anlayışına sahiptir. Gerekli bütün belgelere sahip olan araçlarımız ve elemanlarımız, en kısa zamanda kaldığınız noktaya ulaşmaktadır. Van’da çekici hizmetleriyle, ciddi kazalarla yolda kalan araçlarınızı, çekici araçlarımıza yükleyebiliriz. Vinç ehliyeti olan elemanlarımız, can ve mal güvenliğini öncelikle değerlendirmektedir. Van’da kiralık vinç hizmetleriyle çözüm üreten konunun uzmanı ekiplerimiz, hızlı ve etkili yöntemleri tercih etmektedir.

            Olumsuz hava koşullarında da hizmet veren elemanlarımız, gerekli bütün tedbirleri alarak kurtarma hizmeti sunmaktadır. Araçlarımız her zaman göreve hazırdır. Filomuz modelli araçlardan meydana gelmektedir.

Yorumlar
Yorum Yap